Wellness | 7-13 maj | Sundström Travel

PLEASE NOTE – THE WEEK WILL BE HELD IN SWEDISH

OBS – FULLBOKAT

Yoga, meditation, core, vattenträning, flexibilitetsträning, god matnyttig mat, hälsodrinkar, lugn och ro och goda viner i i samarbete med härliga Eva och Anders från Sundström Travel , och Daniela Milovanovics  träning!

Dygnen, 7 – 13 maj 2019, fyller vi med Yoga, meditation, core, vattenträning, flexibilitetsträning, god nyttig mat, hälsodrinkar, lugn och ro och goda viner (jodå, livsnjutarbalansen är viktig!).

Och hur mycket du vill delta i träningen bestämmer du själv. Det är DIN resa för DIN kropp och
själ!


Kom och träffa de här sköna livsnjutarna hos oss i maj! Daniela Milovanovic och Eva och Anders Sundström.

Daniela är en fantastisk coach och mångfasetterad instruktör som brinner för att främja en bättre hälsa på många plan. Att kunna plantera små frön som får gro till bättre hälsa med enkla steg är en livsstil för Daniela.

Att hon dessutom är ett energiknippe som sprider mycket glädje och där ingenting är omöjligt,
får vi på köpet! Så KUL och HÄRLIGT, det får vi!!

Dessutom blandas dagarna med vinprovning, matlagningskurs (Ja, vi är ju i Italien!!!) restaurangbesök och vandring i de fantastiska bergen (Majella i Apenninerna), bad i 25meterspolen och havet om du vill.

Utflykter

Yogan/träningen leds av Daniela, huvudvärdar är Sundström Travel  – och vi, Pelle och Ingrid, kommer också att ta hand om er som ”på-plats-värdar” under er vistelse här, samt erbjuder tillfällen för besök i bergen, en del sightseeing i vårt närområde. Vi vill inte att ni missar området!

top-hiking-Majella

En tredjedel av Abruzzo består av nationalparker. Vi kommer att göra dagsutflykter för vandringar vid havet och i naturreservatet i bergen, och för de som vill även till en eller två närbelagda byar/städer. Bara 20 minuter bort ligger den pittoreska medeltidsstaden Vasto, som ligger vackert vid havet. Vi försöker hinna med besök till lokala affärer och någon vin-cantina om man vill köpa med sig något hem.

Regionen Abruzzo
– en okänd pärla på Adriatiska kusten med perfekt klimat

I Abruzzo hittar man genuina små byar, där livet rullar på utan stress och jäkt. Ett färgrikt landskap med milsvida oliv- och vinodlingar, höga snötäckta berg i bakgrunden – och det turkosblå Adriatiska havet. Abruzzo har också ett omfattande naturskyddsområde med skogar och vandringsleder, porlande bäckar och – icke minst – en rik och unik fauna.

Så här i Abruzzo, driver vi, Pelle Holmertz och Ingrid Eklund, vårt något speciella och nya hotell mitt bland olivlundar och vingårdar på den italienska landsbygden. Under veckan har ni som grupp stället helt för er själva.

Pelle, är före detta elitsimmare och erbjuder coachingtips i poolen och Ingrid guidar i bergen, till havet och utflykter till sevärdheter mm.
Huset har åtta dubbelrum – alla med direkt ingång från trädgården. Gruppen disponerar hela huset under vistelsen.

top_house_terrace

Våra tankar om huset och området

Efter att ha besökt Abruzzo för en massa år sedan och upplevt naturen med havet, bergen och det kuperade landskapet med olivlundar och vingårdar, bestämde vi oss för att flytta ner. Efter vi låtit bygga vårt, lite galna hus, så var det klart nog att flytta ner sommaren 2015. Och vi bor också i en lägenhet i sidan av huset. Huset är ett semi-earth-house, format som en del av cirkel. Alltså nedgrävt i åsen med utsikt över landskapet.

Boende

Vi har byggt ett hus för grupper som tränar. Här äter vi alla tillsammans vid ett stort långbord i matsalen eller på terrassen. Vi har stora gemensamma ytor. Terrassen bjuder på utsikt över vin-gårdar och olivlundar, samt havet i bakgrunden i öster och berget i väster. Huset ligger på landet och det är ett lugnt område och långt till närmsta andra bostadshus.

Vi har 8 dubbelrum (single-sängar eller dubbelsängar) med egna badrum m dusch, ett gym/yoga-rum med mattor och en del fria vikter. Du har fritt att använda tvättstugan. Vi har wifi i gemensamma ytor, men inte på rummen.

En trebanors 25 meters pool, en utomhus “shala”, en yogaplattform under pergola samt ett yoga-rum. Huset ligger i en sluttning med omgärdande olivlundar och vingårdar. Vi har utsikt över havet och bergen i bakgrunden. Det är stilla och avskilt men inte långt ifrån våra närmaste byar.

top_poolen

Pelles och Ingrids matfilosofi

Vi jobbar för att erbjuda en balanserad och nyttig kost. Området erbjuder bra råvaror och det är en fröjd att laga och presentera maten här.

Vår frukost består av en stor buffé med något för alla. Lunchen försöker vi anpassa efter gruppens behov av energi. Men generellt är att vi ser att den är ganska energität för att fylla på efter de sessioner man genomför. Vi har valt att alltid presentera maten i bufféform för att var och ska kunna anpassa intaget efter önskemål. Till middag serverar vi nästan alltid en anti-pasto och en huvudrätt samt en efterrätt.

Maten kan anpassas efter deltagarnas behov, t.ex. vegan, laktos- och/eller glutenintolerans, nötallergi eller liknande. Vi tar allergier på stort allvar och strikta dieter respekteras självklart. Eventuellt undantag kan göras för den som gärna vill prova de lokala fiskrätterna under veckans gång.

Vi balanserar inköpen mellan lokalproducerat och ekologisk. Vi lutar mycket åt lokalproducerat och försöker lära känna producenterna i största möjliga mån. Vattnet kommer från bergen och är mycket bra och vi har valt att inte transportera vattnet i flaskor.

produce

Datum

OBS! Fullbokat.
7-13 maj 2019

Detta ingår

 • All träning med Daniela. Ca 2-3 pass/dag.
 • Hotell med helpension, inkl dryck. Del i dubbelrum.
 • En lunch och en middag tillkommer.
 • Wifi, tvättmöjligheter, all härlig service
 • Introduktion till områdets viner
 • Italiensk matlagningskurs
 • Vandring i de underbart vackra bergen,
 • Transport till och från Rom

Tillkommer

 • Flygresan
 • En lunch och en middag tillkommer.
 • Italiensk matlagningskurs

Pris

 • Priset är 11.900 kr/person exkl. flyg.
 

Mer info

Mer info hittar du på Sundström Travels hemsida: www.sundstromtravel.nu

Allergiker?

Vi har en hund, Rufus. Han är trevlig och tycker om att bli klappad. Men skäller mycket sällan.