Move, breathe & be | Yogareise 22-27/4

PLEASE NOTE
– THE WEEK WILL BE HELD IN NORWEGIAN AND SWEDISH

Bli med til Abruzzo-regionen i Italia og sjekk inn med kropp, sjel og hele deg for 5 dager med lavmælt luksus som bakgrunn for yoga, meditasjon, bevegelse og utendørsaktiviteter. Legg vinteren bak deg, møt våren med yoga og aktiviteter i den grønneste delen av Italia – og kom tilbake med mer energi og en deilig følelse av balanse i kroppen.

Christina Straume,
yogaleder med erfaring fra flere forskjellige yogaretninger

Christina Straume er en erfaren yogalærer med undervisningserfaring fra 2010 og jobber idag heltid med egne klasser og workshops. Hennes lidenskap er bevegelse i kropp og ro i sinn. Med erfaring fra flere forskjellige yogaretninger (blant annet Ashtanga, Jivamukti, Hatha og Embodied Flow) og spesialisering i Anukalana yoga fra Italia, som eneste yogalærer i Norge og Sverige. En myk, men dynamisk yoga med inspirasjon blant annet fra dans og tai chi. I denne typen yoga beveger vi oss med pusten og uten statiske hold – noe som ikke bare gjør at yogaen kan se ut som en dans, men holder ledd og ligament friske og sterke.

Mer om Christina nedenfor

 

Slik kan en dag se ut:

 • Meditasjon 07.30-08.00
 • Yoga kl 08.00-ca 09.30 (75-90 minutters klasse)
 • Frokost kl 09.30-10.30
 • Egentid eller aktiviteter 11.00-14.00
 • Lunsj ca kl 14.00
 • Ettermiddagsyoga i 16-17-tiden (60-75 minutters klasse)
 • Middag i 19-tiden

 

Om yogaprogrammet:

Hver morgen er det yoga av typen vinyasa eller yoga flow – som bygger styrke og balanse i din kropp. Om ettermiddagen har vi en roligere yogaklasse, med inspirasjon fra Embodied flow yin og anukalana yoga. Mykt, flytende og rolig. Christina leder deg trygt igjennom enten du er ny yogi eller mer erfaren. Hun er kjent for sin ledige lærerstil, der latteren sitter løst, der hun får deg til å glemme tid og rom og bare være – og med hennes timing vil du føle at klassen flyter avgårde sømløst og lett selv i mer krevende sekvenser eller stillinger. Hennes yoga er farget av et liv med bevegelse, trening, yoga og dans – med inspirasjon fra det myke, flytende og intuitive i Anukalana yoga og Embodied Flow, til Ashtangaens mer strikte tilnærming til yoga. Dagene vil også gi deg en smak på yoga sammen med andre, dans/fridans og tai chi. Med disse dagene gjør vi oss klare for våren både i kropp og sinn.

Alle aktiviteter er frivillige. Har du lyst å stå over meditasjonen og komme direkte til yogaen gjør du det. Fokus på pust og enkle pusteøvelser er en del av yogaen. På ankomstdagen vil det bli tid for ettermiddagsyoga og på reisedagen har vi tid til en kortere morgenyoga. Tirsdag-fredag er det to yogaklasser – totalt 10 klasser.

Mer om Christina

De siste årene har Christina også utforsket dans og særlig intuitiv dans. Mest av alt er hun lidenskapelig opptatt av at vi skal bevege oss med den kropp vi har, og at våre ulikheter også har en styrke med seg. Christina er svensk, men snakker også norsk. Si ifra hvis du ønsker undervisning på engelsk så løser vi det. Vi starter rolig og bygger opp yogapraksisen dag for dag. Du kan være nybegynner eller mer erfaren. Du finner mer om Christina på www.movebreathebe.no

 

Andre aktiviteter

top-hiking-Majella

Tur til fjell og strand to av dagene samt én tur til nærmeste by inngår, men du trenger ikke å dra noen steder for å finne roen. Hver dag vil by på yoga og meditasjon, samt aktiviteter som holder oss aktive enten det er hver for oss eller sammen. Du kan også slappe av ved poolen, gå eller løpe i nærområdet. Christina er utdannet innen billedkunst og pakker kofferten med tegnesaker til de som ønsker å utfolde seg kreativt. Ta gjerne med det du trenger hvis du er mer erfaren. Her får du gode, lange dager til å hente deg inn.

 

Om Abruzzo

Dagene i Italia vil garantert være med deg i lang tid etterpå. Vårt mål er å gi deg en fantastisk opplevelse av dette nydelige stedet i et område som kalles Europas grønneste. Yogaen vil kickstarte din kropp klar for våren og sommeren, menneskene og plassen kommer til å gi deg minner for livet. Du vil reise her i fra med mer kunnskap om yoga, men frem for alt vil du reise her i fra med en følelse av å ha tatt din kropp i besittelse, lært et par nye ting om deg selv og med et oppløftet sinn.

Dette stedet er en vakker perle av en eiendom, med spennende arkitektur og omgitt av sluttende vingårder og olivenlunder med nydelig utsikt mot Majella-fjellene og det Adriatiske hav. Vi befinner oss “ute på landet” og lett tilgang til mange varierte naturstier i området. I løpet av dagene kan vi kan utforske det landlige landskapet, besøke den nærliggende middelalderbyen Vasto og ta en utflukt til kysten.

top_house_terrace

Her bor vi

Vi bor i et designmessig spennende hus, bygget i en halvsirkel over to etasjer, ferdigstilt for bare et par år siden. En nydelig lounge og spiseplass der vi inntar frokost, lunsj og middag. Når været tillater spiser vi måltidene ute med utsikt over den vakre dalen. Det finnes et stort treningsrom innendørs og en utendørs shala (open air), med utsikt over bassengområdet.

 

top_poolen

 

Maten skal være en opplevelse

Stedets eiere Pelle og Ingrid vil sørge for at også maten blir en opplevelse for seg, med råvarer som primært er nærprodusert og økologisk. Vannet kommer fra de nærliggende fjellene og er av meget god kvalitet. Rommene vender ut mot vår egen olivenlund, bassengområdet og dalen. De har store vinduer, er lyse og trivelige, med egne baderom. Måltidene spiser vi sammen en etasje opp. Ord kan ikke helt beskrive denne plassen – la bildene gi deg en idé om hva som venter deg.

Vi nyter all-inclusive – frokost, lunsj og middag, og vin til måltidene hvis det er ønskelig.

produce

Periode

22 - 27 april 2019

Inkludert - 6 reisedagar

 • Flyreise t/r Oslo Roma med direkte fly
 • Bagasje
 • Transfer fra flyplassen til Abruzzo og tilbake
 • 5 netter i delt rom i vår private villa
 • 10 yoga økter med Christina Straume
 • All mat og drikke (unntatt 1 middag på restaurant), servert i vår villa
 • Bussreiser under dagene vi har turer og utflukter
 • Medlem RGF
 • Bestillingsfrist 20. januar 2019

Grunnpris

 • 11800,- per person i delt dobbeltrom
 

Flygreiser

 • Avreise: Oslo Gardermoen, Avreisetidspunkt 07.10. Beregnet ankomst til reisemålet 10:20.
 • Hjemreise: Roma, Avreisetidspunkt 15.55. Beregnet ankomst til reisemålet 19:05.

Les mer og bestill reisen din

Reisen er organisert av Jomfrureiser/Spa Travel, Sandvika, Norge

Allergikere?

Vi har en hund, Rufus. Han er hyggelig og liker å bli bortskjemt. Men bjeffer sjelden.